Boten

Onze boten

Optifun

Wil je eerst even proeven aan het zeilen voor je een week op kamp gaat? Dan is de optifun instapcursus voor jou. Je gaat 5 dagen een ochtend of middag het water om zo rustig aan het water en de boot te wennen.

Optimist

Wil je kennismaken met zeilen of juist al jong zelfstandig over het water scheuren? Dan is de Optimist wat voor jou! Een geweldige opstap voor de jeugd waar ook veel wedstrijden in worden gevaren.

O’pen bic

Ben jij niet bang voor het water en wil je in een snel en wendbaar over het meer scheuren? Dan is de O’pen Bic een mooie start aan een sportieve zeilcarriere.

Laser Pico

Nieuw bij de Viking! Ben je de optimist en O’pen Bic ontgroeit of wil je kennis maken met zwaardboot zeilen? Dan is de Laser Pico ideaal! Een goeie beginnersboot die met de juiste instructie verrassend hard kan gaan.

Topaz Tres

Wil je ook leren planeren, gennakeren en trapezehangen? Of juist kennis maken met zwaardboot varen? De Topaz Tres is voor beide de ideale boot.

Laser Vago

Heb jij zwaardbootervaring en wil je in no time over het hele meer heen knallen? Dan is de Laser Vago iets voor jou, dit is ook onze opleidingsboot.

Valk

Wil jij graag een instructeur aan boord en met vrienden of vriendinnen het water op? Dan is de Valk wat voor jou! Een boot waar je droog blijft en daarnaast technisch heel goed leert varen.

Hobie Teddy

Nieuw bij de Viking! Ben jij uit naar snelheid en spektakel? Dat is met een catamaran gegarandeerd. De Hobie Teddy is het kleine broertje van de Hobie Twixxy dus ook geschikt voor jongere cursisten.

Hobie Twixxy

Ben je de Hobie Teddy ontgroeit of wil je kennis maken met het spektakel van een catamaran? Dan is de Hobie Twixxy een goeie opstap of doorgroei mogelijkheid!

Dart 16

Nieuw bij de Viking! Heb je al wat catamaran ervaring en wil je niks liever dan in de trapeze over het water scheuren? Dan is de Dart 16 wat voor jou! Spektakel gegarandeerd, dit is ook onze opleidingsboot.

Windsurf

Nieuw bij de Viking! Windsurfen is de mensen die de hangloose instelling wel wat wat lijkt. Met verschillende setjes kunnen zowel beginners als ervaren surfers over het water scheuren.