Zomerweken

Slide Slide

 

Beleef de mooiste week van het jaar bij de Viking!

Ben jij tussen de 7 en 18 jaar en wil je in de zomervakantie goed leren zeilen? Kies dan voor een zeilkamp aan het Veerse Meer! Dat is een week vol zeillessen, trainen voor je CWO én natuurlijk volop Viking gekkigheid. 

In de schoolvakanties werkt de Viking samen met Vinea Vakanties, een reisorganisatie die al meer dan 70 jaar de leukste zomerkampen organiseert voor kinderen en jongeren. 

Een zomerkamp bij de Viking betekent overdag zoveel mogelijk het water op, waar FUN en CWO-lessen centraal staan. Daarnaast doen we allerlei gekke spellen,  zijn er thema-avonden en krijg je ook een beetje zeiltheorie. Doordat je elke dag met zeilen bezig bent en les krijgt op je eigen niveau, ga je met sprongen vooruit.  Zo heb jij de week van je leven, leer je zeilen en ondertussen maak je ook nog eens nieuwe vrienden en vriendinnen! Vinea organiseert in de zomervakantie ook zeilcursussen zonder overnachting (voor de leeftijdsgroep van 7 t/m 12 jaar).

Zeilschool De Viking ligt in Wolphaartsdijk direct aan het Veerse Meer, vlakbij Goes in Zeeland. Het Veerse Meer is een uitstekende, veilige plek om te leren zeilen. Op en aan het meer zijn tal van kleine eilandjes en stadjes te ontdekken waardoor de omgeving niet snel gaat vervelen.

SCHRIJF JE NU IN

 

 

Voor zeilkampvragen belt u met: 030-2270680

Wanneer zijn de zomerweken

Vinea Vakanties organiseert zomerkampen en zeilcursussen op de Viking in juli en augustus. Daarnaast zijn er ook zeilkampen in de meivakantie en herfstvakantie.

Prijzen

Kijk voor de actuele prijzen op de website van Vinea Vakanties

Mee te nemen algemeen

Op de website van Vinea is beknopte informatie te vinden over mee te nemen spullen. Na het boeken van een kamp ontvang je een uitgebreide paklijst.

Uiteraard zorgen wij voor een zwemvest.

Benodigde zeilkleding Polyvalk

Voor de Valk is een echt waterdicht zeilpak of regenkleding (regenjack, regenbroek en laarzen) een must. Hier dien je zelf voor te zorgen.

Benodigde zeilkleding zwaardboot

Lang wetsuit

Voor de zwaardboot is vanwege de snelheid, en de afkoeling daardoor, een lang wetsuit noodzakelijk. Deze krijg je van ons gratis in bruikleen.

Benodigde zeilkleding Catamaran

Lang wetsuit

Voor de Catamaran is vanwege de snelheid, en de afkoeling daardoor, een lang wetsuit noodzakelijk. Deze krijg je van ons gratis in bruikleen.

 

Onze boten

Optimist

Wil je kennismaken met zeilen of juist al jong zelfstandig over het water scheuren? Dan is de Optimist wat voor jou! Een geweldige opstap voor de jeugd waar ook veel wedstrijden in worden gevaren.

O’pen bic

Ben jij niet bang voor het water en wil je in een snel en wendbaar over het meer scheuren? Dan is de O’pen Bic een mooie start aan een sportieve zeilcarriere.

Valk

Wil jij graag een instructeur aan boord en met vrienden of vriendinnen het water op? Dan is de Valk wat voor jou! Een boot waar je droog blijft en daarnaast technisch heel goed leert varen.

 

Topaz Tres

Wil je ook leren planeren, gennakeren en trapezehangen? Of juist kennis maken met zwaardboot varen? De Topaz Tres is voor beide de ideale boot.

Laser Vago

Heb jij zwaardbootervaring en wil je in no time over het hele meer heen knallen? Dan is de Laser Vago iets voor jou, dit is ook onze opleidingsboot.

Dart 16

Heb je al wat catamaran ervaring en wil je niks liever dan in de trapeze over het water scheuren? Dan is de Dart 16 wat voor jou! Spektakel gegarandeerd. Dit is ook onze opleidingsboot.

 

Topaz 14

Supersnel en tegelijkertijd makkelijk onder de knie te krijgen. De Topaz 14 is licht en stabiel en met een trapeze biedt-ie voldoende uitdaging en mogelijkheden om je zeilvaardigheden verder te ontwikkelen. 

Topaz 16 XT

De nieuwste boot in de vloot! Hij is snel, hij is stoer, hij staat garant voor heel veel actie. De Topaz 16 XT heeft een twin-trapeze en is een echt racemonster.