Zomerweken

Slide Slide

 

Beleef de mooiste week van je jaar bij de Viking!

Ben jij tussen de 7 en 17 jaar? Kom dan naar eens van onze Nederlandstalige zomerkampen aan het Veerse meer voor je mooiste week van het jaar. Vol met CWO-niveau zeilles en Viking gekkigheid! 

Door de samenwerking met Vinea Vakanties kunnen we meer boten aanbieden dan ooit te voren en kan je dit seizoen komen windsurfen!

Een zomerkamp bij de Viking betekent overdag zeilen op het water waar FUN en CWO-lessen centraal staan. Op de kant doen we zoveel mogelijk gekke spellen, bonte avonden en een beetje zeiltheorie. Zo heb je de week van je leven, leer je zeilen en maak je ontzettend veel nieuwe vrienden en vriendinnen!

Een gemiddelde dag begint met een wake up call door de staf om vervolgens vroeg aan het ontbijt te zitten. Hier wordt er gezongen, gedanst en vooral gegeten zodat we daarna met een goed humeur en een volle buik het water op kunnen. De hele ochtend worden er FUN zeillessen gegeven aan jouw groepje met je eigen instructeur. Tijdens de lunch komen we eerst even tot rust op de kant om daarna het bloed weer te laten pompen met een tof lunchspel. Met frisse energie gaan we de middag weer het water op en eindigen we de dag met bijvoorbeeld een wedstrijd. ‘S avonds eindigen we de avond met een lekkere maaltijd om ‘s avonds met iedereen spellen te doen en zeiltheorie te bespreken.

Zeilschool De Viking ligt in Wolphaartsdijk direct aan het Veerse Meer vlakbij Goes in Zeeland. Ons vaarwater is het schone, zoute Veerse Meer. Het is een uitstekende, veilige plek om te leren zeilen. Op en aan het meer zijn tal van kleine eilandjes en stadjes te ontdekken waar je kunt genieten van een lekkere en gezellige Brinkie Drinkie pauze!

SCHRIJF JE NU IN

 

 

Voor zeilkampvragen belt u met: 030-2270680

Wanneer zijn de zomerweken

De zomerweken in 2020 starten in week 27 en we gaan door t/m week 34. Kortom de maanden juli en augustus.

Daarnaast zijn er natuurlijk de Meiweek (week 18) en de Herfstweek (week 42)

Prijzen

Prijzen zomerweken.
Kijk voor de actuele prijzen op de website van Vinea Vakanties

Mee te nemen algemeen

Voor iedereen geldt het meenemen van:

– Kijk even in de informatie van Vinea voor de actuele (corona) paklijst.

Niet meenemen
Niet noodzakelijk zijn energy drinks, muziekinstallaties, Ipads en laptops al dan niet met toebehoren etc.

Uiteraard zorgen wij voor een zwemvest.

Benodigde zeilkleding Polyvalk

Voor de Valk is een echt waterdicht zeilpak of regenkleding (regenjack, regenbroek en laarzen) een must.

Benodigde zeilkleding Topaz zwaardboot

Lang wetsuit

Voor de Topaz zwaardboot is vanwege de snelheid, en de afkoeling daardoor, een lang wetsuit noodzakelijk. Deze krijg je van ons gratis in bruikleen.

Benodigde zeilkleding Catamaran

Lang wetsuit

Voor de Catamaran is vanwege de snelheid, en de afkoeling daardoor, een lang wetsuit noodzakelijk. Deze krijg je van ons gratis in bruikleen.

Onze boten

Dit jaar geen Optifun

Vanwege de anti corona bubble regels dit jaar helaas geen Optifun.

Optimist

Wil je kennismaken met zeilen of juist al jong zelfstandig over het water scheuren? Dan is de Optimist wat voor jou! Een geweldige opstap voor de jeugd waar ook veel wedstrijden in worden gevaren.

O’pen bic

Ben jij niet bang voor het water en wil je in een snel en wendbaar over het meer scheuren? Dan is de O’pen Bic een mooie start aan een sportieve zeilcarriere.

Laser Pico

Nieuw bij de Viking! Ben je de optimist en O’pen Bic ontgroeit of wil je kennis maken met zwaardboot zeilen? Dan is de Laser Pico ideaal! Een goeie beginnersboot die met de juiste instructie verrassend hard kan gaan.

Topaz Tres

Wil je ook leren planeren, gennakeren en trapezehangen? Of juist kennis maken met zwaardboot varen? De Topaz Tres is voor beide de ideale boot.

Laser Vago

Heb jij zwaardbootervaring en wil je in no time over het hele meer heen knallen? Dan is de Laser Vago iets voor jou, dit is ook onze opleidingsboot.

Valk

Wil jij graag een instructeur aan boord en met vrienden of vriendinnen het water op? Dan is de Valk wat voor jou! Een boot waar je droog blijft en daarnaast technisch heel goed leert varen.

Hobie Teddy

Nieuw bij de Viking! Ben jij uit naar snelheid en spektakel? Dat is met een catamaran gegarandeerd. De Hobie Teddy is het kleine broertje van de Hobie Twixxy dus ook geschikt voor jongere cursisten.

Hobie Twixxy

Ben je de Hobie Teddy ontgroeit of wil je kennis maken met het spektakel van een catamaran? Dan is de Hobie Twixxy een goeie opstap of doorgroei mogelijkheid!

Dart 16

Nieuw bij de Viking! Heb je al wat catamaran ervaring en wil je niks liever dan in de trapeze over het water scheuren? Dan is de Dart 16 wat voor jou! Spektakel gegarandeerd, dit is ook onze opleidingsboot.

Windsurf

Nieuw bij de Viking! Windsurfen is de mensen die de hangloose instelling wel wat wat lijkt. Met verschillende setjes kunnen zowel beginners als ervaren surfers over het water scheuren.

Instapcursus (7-12 jaar)

Voor degenen die nog niet bekend zijn met zeilen hebben wij de instapcursus “OptiFun”. Je vaart halve dagen, 5 ochtenden of 5 middagen door de week. In een groepje van maximaal 6 bootjes leer je de beginselen. Als er wat meer wind is hebben wij speciale kleine zeiltjes zodat zeilen ook voor de beginners echt fun blijft. U kunt dit reserveren via onze boekingsite. Kies eerst “Zomerweken” dan de week en dan OptiFun. De Optifun kost slechts € 199,-.