Privéles

Voor wie?

 

Zeilen is een sport voor iedereen! Van jong tot oud, op zeilschool De Viking is het een plezier om te leren zeilen van onze enthousiaste instructeurs. Leren zeilen kan in al onze boten. Ben je tussen de 8 en 18 jaar? Kijk dan eens op de pagina over de zomerweken. Privéles volgen is een alternatief voor iedereen die in een klein gezelschap wil leren zeilen. Hier ziet u op welke boten u kunt leren zeilen. Wilt u voor een CWO-erkend diploma gaan? Dan bent u bij ons ook aan het juiste adres. In een aantal lessen kunt u hier naartoe werken. Naast privéles is het ook mogelijk schippers bij ons in te huren om u een dagje mee op pad te nemen, uitermate geschikt als sportieve en leerzame dagactiviteit.

Aanmelden voor een privéles? Bel even of stuur ons een mailtje:
0113581206
info@zeilschool.net

Kosten

 

De kosten voor een privécursus vindt u hieronder. Prijzen zijn voor privélessen tot maximaal 4 personen. Deze prijs is inclusief boot, zwemvest en instructie.

Duur Kosten
Hele dag privéles/schipperen €220
Halve dag privéles/schipperen €120
Wanneer?

 

In de schoolvakanties (m.u.v. de kerstvakantie) kunt u iedere dag bij ons terecht voor een privéles. Buiten de zomer kunt u bij ons terecht in de weekenden. Indien u tijdig een privéles aanvraagt is het vaak ook mogelijk doordeweeks les te krijgen.